RUSSELL® a tökéletes munkaruha a csapatod minden tagjának

Minden brand igyekszik legalább egy jellemzőt, egy ismertetőjegyet magáénak tudni, mely jó marketinggel akár rövid idő alatt is könnyű ismertséget és lojalitást hozhat a márkának.  Pipa. Három csík. Gyümölcsök. Sorolhatnám.

Ha a munkaruhák piacát nézzük, a legfontosabb kritérium – természetesen a minőség mellett – az lenne – szerintem az – hogy a HR, a marketing, adott esetben a cégvezetés ne ütközzön nehézségekbe, ha olyan cégnek dolgozik, olyan céget vezet, ahol kis/nagy létszámban különböző életkorú, beosztású alkalmazottaknak kell egyenruhát, azaz munkaruhát választani mindezt úgy, hogy

- minden célnak megfeleljen

- minden életkornak megfeleljen

- minden helyzetben jól mutasson

- egyértelmű legyen, hogy ez bizony ugyanaz a márka

Mit gondolsz, könnyen kivitelezhető a feladat?

Ha beéred egy pólóval, legyen az környakú, vagy piké, ha beéred egy egy pulóverrel, legyen az kapucnis, vagy polár,  ha beéred egy mellénnyel akkor igen, de ha ennél többre vágysz, nos….akkor is!

Tudod miért? Mert megérkezett a Fruit of the Loom® prémium márkája, a Russell®, mely tökéletesen összehangolja a stílust az alkalommal.

russell ceges ruházat

Legfőbb jellemzői:

- zseniális anyagválasztás

- határozott, stílusos szabásvonal

- egyedi részletek és megoldások

A Russell® szortiment úgy lett összeállítva, hogy a pólók, ingek, blúzok, pulóverek és dzsekik tökéletesen kombinálhatóak, így  nemre és korra való tekintet nélkül összeválogatható egy-egy komplett garnitúra.

A prémium alapanyagoknak és a különleges szabásvonalaknak köszönhetően a megjelenés elegáns, mégsem túlzottan formális, vagy unalmas.

„Innováció, kreativitás, minőség és kiemelkedő, szakértői termék vizsgálat. Ez a hajtóerőnk” (russelleurope.com)

A Russell® brand egyébként több, mint 115 éves múlttal büszkélkedhet. Állításuk szerint sikerük titka az, hogy a folyamatos fejlesztések, változtatások a partnerek és vásárlók visszajelzésein alapulnak. Felmérik az igényeket és figyelik a legújabb technikai megoldásokat és lehetőségeket.

Felkeltettük érdeklődésed? Kattints és kérj tanácsot, árajánlatot most.